Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Bistro
(29)
Odprto še 118 minut

Monstera bistro

Monstera bistro

Osnovne Informacije

5 / 5 skupaj 29 ocen
Strokovne ocene:
{{place.expertGrades0grade}} / 5 {{place.expertGrades0text}}, 2017
{{place.expertGrades1grade}} / 5 {{place.expertGrades1text}}, 2016
{{place.expertGrades2grade}} / 5 {{place.expertGrades2text}}, 2016
Delovni čas:
Odprto še 118 minut
Ponedeljek - sreda 11:30 - 17:00
četrtek - sobota 11:30 - 23:00

Vedno sem si želel odpreti svoj bistro, kjer bodo gostje lahko sproščeno uživali v mojih kreacijah...

Moje sanje so postale resničnost z imenom Monstera bistro - po rastlini, ki me spremlja že od mladih nog. Pod njo sem se igral z lego kockami, saj smo jo imeli doma. Imeli so jo v osnovni šoli, videval sem jo na hodnikih birokratskih ustanov in uradov. Zdaj jo imam v svojem bistroju, s svojimi užitnimi sadeži, ki jih rodi v tropskem okolju, pa mi predstavlja ustvarjalni navdih.

Bistvo bistroja Monstera je ponudba odlične hrane, pripravljene s sestavinami, ki so najboljše kakovosti, prihajajo iz poznanih in zaupanja vrednih virov ter so najboljše v dani sezoni. V Monsteri se prepletajo niti inovativne avtorske kuhinje, kjer sezonske sestavine zaživijo v bistrojskih kosilih, ob koncu tedna pa novi okusi najdejo izraz v degustacijskih večerjah.

Se vidimo v Monsteri!

Bine Volčič

V ponudbi

  • Vinska lista

Lokacija