Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Gostilna
(36)
Odprto čez 73 minut

Gostilna Rakar

Gostilna Rakar

Osnovne Informacije

5 / 5 skupaj 36 ocen
Strokovne ocene:
{{place.expertGrades0grade}} / 5 {{place.expertGrades0text}}, 2016
{{place.expertGrades1grade}} / 5 {{place.expertGrades1text}}, 2014
Delovni čas:
Odprto čez 73 minut
Ponedeljek, sreda, četrtek, petek, sobota 11:00 - 22:00
Nedelja 11:00 - 18:00
Prazniki 11:00 - 20:00

Dediščina. Zgodovina. Družina. Temelji, na katerih smo zgradili našo zgodbo.

Naši začetki segajo poldrugo desetletje v preteklost, ko smo z medgeneracijskim sodelovanjem dokazali, da so za uspešen začetek najpomembnejši trdni družinski temelji in podpora, kakršno sva prejela sinova Boštjan in David od svojih staršev. Že najini stari starši so sanjarili o prostoru obdanem s toplino, v katerem bi se ob dobri hrani in pijači družili ljudje z vseh koncev in uživali v prijetnem okolju ter ljubezni do omamnih okusov in vonjev. Leta 1994 so v idilični vasici Ponikve pri Trebnjem odprli gostilno Rakar.

Z mlajšo generacijo je zapihal nov veter, ki je v gostilno prinesel nove ideje, zamisli in trende, a ohranil pristno dolenjsko gostoljubje, prijaznost in občutek domačnosti. Gostilna se ponaša s kulinariko, ki ji na tem koncu Slovenije ni para in jo cenijo gostje z vsega sveta. Mlada in izkušena ekipa skrbi za njihovo dobro počutje in vsi se z veseljem vračajo k nam.

Lokacija