Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Restavracija
(21)

Restavracija Separe

Restavracija Separe

Osnovne Informacije

5 / 5 skupaj 21 ocen
Strokovne ocene:
{{place.expertGrades0grade}} / 5 {{place.expertGrades0text}}, 2017
{{place.expertGrades1grade}} / 5 {{place.expertGrades1text}}, 2010
Delovni čas:
Odprto
Delovniki 10:00 - 22:00
Sobota 12:00 - 22:00

Separe se rada pohvali z izborom udarnih krožnikov, kot so tuna steak na mladi špinači, fini rezanci z divjačinskim ragujem in črna sipina rižota. Izjemno pripravi vrsto svežih brezglutenskih testenin, pirine ali sojine z recimo beluši in škampi.

Vsak dan Separe preseneti s kakšno svežo ribo. Prav nikoli ne pozabi na vegane in druge njim podobne, ki se ogibajo čemu ali vsemu živalskega izvora. Obratno, za mesojedce poskrbi s pljučnimi medaljoni v različnih omakah, divjačino ali florentinci.

Vedno obožuje prigrizke ob vinu (najboljšemu iz vinarne Cigoj), servira domače salame, pršut, ravno pripravljeno pašteto z medom in tartufato, govejo taljato na še toplem kruhu, morda nanj namaže domač bakalar, z wasabijem podžgan tunin tatar ali pa kar guacamole.

Sladice obožuje, posebno domačo jabolčno pito z vanilijevo kremo in cimetovim sladoledom ali kavni crme brle z viskijevo peno.

V ponudbi

  • Parkirišče
  • Vinska lista

Lokacija