Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Dogodek
(15)

Odprta kuhna

Odprta kuhna

Osnovne Informacije

3.2 / 5 skupaj 15 ocen
Strokovne ocene:
{{place.expertGrades0grade}} / 5 {{place.expertGrades0text}}, 2017
{{place.expertGrades1grade}} / 5 {{place.expertGrades1text}}, 2013
Delovni čas:
Petek 08:00 - 22:00

Edinstvena in najbolj priljubljena kulinarična tržnica na sončni strani Alp.

Odprta kuhna je edinstvena in najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas, ki že od leta 2013 prinaša svežino in novosti na slovensko kulinarično sceno. Od zgodnje pomladi pa vse do pozne jeseni med svoje stojnice vabi mnoge ljubitelje dobre hrane in sproščenega druženja.

Ljubljanski Pogačarjev trg vsak (sončni) petek med 10. in 21. uro, v poletnih mesecih pa do 22. ure, utripa v mnogoterih barvah, okusih in vonjih. Doslej se je na stojnicah Odprte kuhne predstavilo že preko 100 restavracij s celotne Slovenije, obiskovalci pa so lahko poskusili že blizu tisoč različnih slovenskih in mednarodnih jedi in pijač.

Odprta kuhna občasno gostuje na Mestni tržnici Celje, na Carpacciovem trgu v Kopru, ter na Bevkovem trgu v Novi Gorici in tako razveseljuje ljubiteljice in ljubitelje vsega okusnega tudi na Štajerskem, Primorskem in na Obali.

V primeru slabega vremena Odprta kuhna odpade.

Lokacija