Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Gostišče
(79)

Gostišče Grič

Gostišče Grič

Osnovne Informacije

4.9 / 5 skupaj 79 ocen
Strokovne ocene:
{{place.expertGrades0grade}} / 5 {{place.expertGrades0text}}, 2017
{{place.expertGrades1grade}} / 5 {{place.expertGrades1text}}, 2017
{{place.expertGrades2grade}} / 5 {{place.expertGrades2text}}, 2014
Delovni čas:
Sreda - petek 14:00 - 22:00
Vikend 10:00 - 22:00

Gostilna Brunarica Grič je družinsko podjetje, ki se nahaja v vasi Šentjošt nad Horjulom. S svojim delovanjem smo pričeli leta 1993.

Gostinski obrat, vključuje organizacijo zaključenih družb, razne obletnice,slavnostna kosila in večerje, nedeljska kosila, slowfood in jedi po naročilu ob sobotah in nedeljah. Poleg dobre hrane vas postreže tudi prijetno domače osebje.

V večini stremimo k temu, da se pripravlja več tradicionalne hrane z modernim pridihom. Pri temu se trudimo da v pripravo jedi vključujemo čim več kakovostnih, lokalno pridelanih živil, meso lokalnih kmetov, domači suhomesni izdelki, okoliško pridelan sir, jajca, mleko in maslo, ter sveže domače sadje in zelenjavo, ki predstavljajo le delček tega kar okoliš ponuja.

Poleg gostinske ponudbe, v zimskih mesecih obiskovalce privabi malo družinsko smučišče, v poletnih mesecih pa sprehajalna krožna pot in akcija, 10 vzponov na Šentjošt, ki jo Brunarica Grič organizira že več let.

V ponudbi

  • WiFi
  • Parkirišče
  • Invalidom prijazen dostop
  • Vinska lista
  • Terasa

Lokacija

Kirn

(20)