Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.
Gostilna
(33)
Odprto še 86 minut

Gostilna Štorman

Gostilna Štorman

Osnovne Informacije

4.8 / 5 skupaj 33 ocen
Delovni čas:
Odprto še 86 minut
Ponedeljek - četrtek 07:00 - 22:00
Petek 07:00 - 23:00
Sobota 08:00 - 23:00
Nedelja - 08:00 - 22:00

Gostilna Štorman Šempeter je prijetna gostilna v osrčju Savinjske doline, doline zelenega zlata - hmelja, ob zdaj že stari magistralni cesti in 2 km od avtocestnega izvoza. Tu se je pred 36 leti v takratnem Bistroju Štorman začelo naše gostinstvo.

Ponudba obsega vse od toplih dopoldanskih obrokov, dnevnih kosil, jedi po naročilu iz jedilnega lista in dodatnih sezonskih ponudb do posebnih slavnostnih menijev, skratka kulinarična ponudba za vse priložnosti prilagojena posameznikovim željam. Od tu izhaja tudi ime in domišljija Štormanovih sladic.

Poleg polno cvetja, ki krasi domačo hišo, je tudi mini živalski vrt pernatih živali in otroška igrala. Otroški kotiček Deželo Mačka Murija smo našim malim obiskovalcem uredili tudi v notranjosti. Ob gostilni je zadostno število parkirnih mest, dovolj prostora je za avtobus. Dostop je s klančino urejen tudi za invalide. V gostilni je na voljo brezžična internetna povezava.

V ponudbi

  • WiFi
  • Parkirišče
  • Otroško igrišče

Lokacija

Čas

(38)

Zmet

(33)

1 vtis

Jožica

3. August, 2021

Pri vas smo praznovali rojstni dan in z vašo srčnostjo smo bili več kot zadovoljni.Hrana ,osebje in vse kar še spada zraven je bilo na vrhuncu.Prisluhnili in ugodili ste vsem našim željam .ki smo si jih izmislili.HVALA VAM za vse in še bomo prišli.Jožica Gerečnik