Iščeš lahko po imenu gostilna štefka, najljubši jedi burger, kraju novo mesto, dieti brezglutenska, kombinaciji pica kranj, itn.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Brskalniku si preprečil, da deli tvojo lokacijo.
Prikažemo lahko dobre gostilne v tvoji bližini, a nam moraš zaupati svojo lokacijo. Tvoje lokacije ne shranjujemo in ne delimo s tretjimi osebami.

Gostilna pri Štorklji

Gostilna pri Štorklji

Osnovne Informacije

Delovni čas:
Odprto
Ponedeljek, torek, četrtek 12:00 - 22:00
Petek - sobota 12:00 - 23:00
Nedelja 12:00 - 19:00

Pošten človek, ki je prišel kot gost v hišo, je vedno dobil malico. Tudi gosposko so postregli z jedjo in pijačo. Otroci so se iz širokega sveta vračali domov, v hišo k materi. Ob vsaki vrnitvi so želei okusiti toplino krušne peči, tünke in kruha. Velika mera dobrote, gostoljubnosti, tankočutnosti in hvaležnosti je polnila kmečka srca.

Družina Lovrenčec v Moravskih Toplicah se že dolgo zaveda pomena turizma in turistične ponudbe v domačem okolju. Bili smo pred 35 leti eni izmed prvih nastanitvenih obratov v širši okolici. Še danes se vračajo naši gostje izpred 35 let. Hkrati smo nenehno posodabljali in širili naše nastanitvene zmogljivosti.

Zavedamo pa se tudi, da v prihodnje bo potrebno se še kako potruditi, da ohranimo in pridobimo tudi nove zadovoljne goste. Prav v ta namen smo se pred leti odločili, da našim nastanitvenim kapacitetam dodamo gostinsko ponudbo

Gostinski objekt je bil v sanjah dolgo načrtovan z prefinjenim okusom in ljubeznijo do naše dejavnosti. Izžareva domačnost, prijetnost, deluje sproščujoče in pomirjujoče, kjer se boste počutili vselej dobrodošli.

V ponudbi

  • WiFi
  • Parkirišče
  • Invalidom prijazen dostop
  • Terasa
  • Zaključene družbe

Lokacija

Rajh

(26)